We work for you.

Bureau Supply Chain Recruitment: expert in talent!

Dit is wat wij voor u doen!

Bureau Supply Chain Recruitment levert talentvolle kandidaten op het gebied van logistiek en supply chain met deskundigheid en persoonlijkheid die aansluiten bij de ambities en cultuur van uw organisatie. Dit doen wij op basis van werving en selectie.

Ben je op zoek naar een starter of professional in supply chain voor jouw team of organisatie? Wij helpen je graag! Wij selecteren het juiste talent met een persoonlijke en effectieve benadering, rekening houdend met de doelen, ambities en bedrijfscultuur van jouw bedrijf. Een heldere, actieve en resultaatgerichte aanpak. Onze kandidaten maken echt het verschil voor jouw team en organisatie.

  • Onze diepgaande kennis van de markt en jarenlange ervaring in de logistieke & supply chain sector, stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te begrijpen en te beantwoorden.
  • Dagelijks houden we contact met de beste professionals in de branche, waardoor we altijd op de hoogte zijn van wat ze belangrijk vinden en waar ze naar op zoek zijn. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat we u de beste kandidaten aanbieden die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen.

Met deze combinatie zijn wij in staat om de ideale match voor u te vinden en met u samen te werken als uw betrouwbare en meedenkende zakelijke partner.

Werkwijze

Bij Bureau Supply Chain Recruitment is het onze missie om uw wervingstraject zo aangenaam mogelijk te maken. Onze duidelijke en professionele werkwijze, samen met onze heldere tariefstelling, garandeert u een intensieve ondersteuning tijdens het hele proces. Onze kracht ligt in het goed luisteren naar uw wensen en het matchen van de juiste kandidaten met uw behoeften.

Onze selectieprocedure begint bij een bezoek aan uw bedrijf, waarbij we niet alleen het functieprofiel bespreken, maar ook de tijd nemen om uw organisatie en medewerkers beter te leren kennen. Dankzij deze benadering zijn we in staat om de allerbeste kandidaten voor uw bedrijf te werven en te selecteren. Laat ons u helpen om uw wervingstraject succesvol te maken!

Voordat wij kandidaten aan u voorstellen, doorlopen zij de volgende procedure:

  • Telefonische screening

  • Competentiegericht interview, waarbij we dieper ingaan op specifieke vaardigheden en kennis, zorgt ervoor dat we de juiste match vinden voor uw bedrijf.

  • Uitgebreid referentieonderzoek, waarbij we in contact staan met vorige werkgevers, garandeert u inzicht in de werkstijl en prestaties van de kandidaten.
LogicRecruitment_MarijndeWijs_03

Kennismaking

Voor een geslaagde match is een persoonlijke benadering belangrijk. Daarom maken we graag kennis met jou en jouw organisatie. Wij bespreken de vacature om een echte klik te voelen en de juiste supply chain proffesional te vinden.

Voorstellen

Voordat we kandidaten voorstellen, spreken we hen uitvoerig. Onze Recruitment Consultants hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd en kunnen daarom goed beoordelen of er een match is. Zo stellen we alleen passende kandidaten voor.

Sollicitatie

Na een selectie vinden in overleg de eerste sollicitatiegesprekken plaats bij jou op kantoor of digitaal. Wij verzorgen de organisatie en communicatie en geven snelle terugkoppeling. Vervolggesprekken worden gepland.

Opvolging

Na plaatsing houden we contact met jou en de supply chain professional voor een duurzame relatie. Bij vragen kun je ons altijd benaderen voor advies over bijvoorbeeld ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, salaris of employer branding.

Wat opdrachtgevers zeggen

Wij gaan voor een langdurige en succesvolle samenwerking!

Bent u op zoek naar een professional met een passie voor logistiek & supply chain?

Bel direct +31 20 786 79 25

Professional young business people working as a team in corporate office