Jump. Change. Grow.

Bureau Supply Chain Recruitment: expert in talent! 

Wat doen wij voor jou!

Heb je net je hbo of wo studie afgerond of breng je al een schat aan relevante werkervaring mee op het gebied van logistiek of supply chain? 

Dan staan wij te popelen om jou te ontmoeten voor een persoonlijk gesprek. Ons doel is om jou te leren kennen en je te begeleiden bij de volgende stap in jouw carrière.

Bij Bureau Supply Chain Recruitment streven we naar een duurzame relatie met onze kandidaten, gebaseerd op volledige openheid. Op die manier weet je altijd precies waar je aan toe bent. 

Dus als je klaar bent voor jouw eerste baan of toe bent aan een nieuwe uitdaging en op zoek bent naar professionele begeleiding, dan zijn wij er voor jou.

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden en jouw toekomst vormgeven!

Wat kan Bureau Supply Chain Recruitment voor jou betekenen?

Competentiegericht interview

Eerlijke en heldere communicatie

Een uitgebreid netwerk

Vast aanspreekpunt

Interessante vacatures

Begeleiding tijdens sollicitatie procedure

240_F_314072024_bXATG8kYf4R3865lF2eY7On3qnX4x1XP

Een volgende stap in je carriere!

Interesse in een van onze openstaande functies?
We vertellen je alles over de logistieke of supply chain vacature, het bedrijf en de mogelijkheden om je daar te ontwikkelen. Vervolgens zorgen wij voor een professionele, overtuigende presentatie over jou bij onze opdrachtgever en begeleiden wij jou gedurende de sollicitatie procedure. 
Als je openstaat voor een nieuwe stap in jouw carrière en je ervaring hebt in de logistiek of supply chain, komen wij graag met jou in contact! Je kunt direct solliciteren op een van onze openstaande vacatures. 
Je mag uiteraard ook vrijblijvend jouw CV naar ons mailen, of connecten op LinkedIn om uitgenodigd te worden voor een oriënterend gesprek. Wij gaan graag het gesprek met jou aan!

Wat zeggen onze kandidaten

Via het onderstaande aanmeldformulier upload je eenvoudig je CV en verdere details.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 500 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.